GEWOON LEVEN NU

Voor psychosociale en lichaamsgerichte therapie, counseling, en training.

Bijscholings instituut voor therapeuten

Gewoon Leven Nu is docent voor de BivT. Anja de Waal van Gewoon Leven Nu verzorgt daar de bijscholing DE KRACHT VAN VOEDING. In deze bijscholing leren therapeuten en andere zorgprofessionals hoe voeding de draagkracht van de cliënt kan beïnvloeden. Als de draagkracht onderuit gaat wordt het therapeutisch proces negatief beïnvloedt. Als zorgprofessional leer je hoe je dit kunt bespreken en onderbouwen richting je cliënt en krijg je praktische handvatten om dit binnen de eigen praktijk te integreren. De werkwijze binnen de workshop is praktijkgericht en interactief.

Sportcentrum Radboud Universiteit

Gewoon Leven Nu heeft een samenwerking met het Radboud Sportcentrum. Anja verzorgt al 18 jaar het voedingsadvies voor het Radboud Sportcentrum. Dit bestaat onder andere uit het houden van een individueel spreekuur en het verzorgen van lezingen voor de sporters.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Samenwerkende EMDR-therapeuten

Gewoon Leven Nu is aangesloten bij de samenwerkende EMDR therapeuten Nederland als EMDR-therapeut. De aangesloten therapeuten hebben minimaal een drie- of vierjarige HBO-opleiding gevolgd, met daarnaast een aanvullende EMDR specialisatie.De EMDR-therapeuten hebben minimaal 2 jaar praktijkervaring in EMDR behandelingen, volgen jaarlijks verplichte praktijkdagen en staan regelmatig onder supervisie. Alle EMDR-therapeuten zijn lid van een beroepsvereniging die bij- en nascholing voor haar leden verplicht. De aangesloten leden zijn aan klacht- en tuchtrecht onderworpen en werken met een behandelovereenkomst.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Hulp Na Ongeval

Gewoon Leven Nu is als hulpverlener deelnemer van Hulp na Ongeval.

Stichting hulp na ongeval is een privaat initiatief en zet zich in voor het optimaliseren van de informatieverstrekking en dienstverlening ten behoeve van slachtoffers. De website hulpnaongeval.nl is een initiatief van Stichting hulp na ongeval.

Met hulpnaongeval.nl bieden wij een bron van informatie over alle zaken en instanties die na een ongeval belangrijk kunnen zijn. Naast de algemene informatie brengt de website dienst-, hulp- en zorgverleners in beeld die specifieke informatie aanbieden of concreet kunnen helpen. Met hulpnaongeval.nl bieden wij u een informatief platform met instanties en dienstverleners die behulpzaam kunnen zijn in de verschillende fases na een ongeval.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Diëtisten Praktijk Nijmegen

Gewoon Leven Nu werkt op gebied van voedingsadvisering samen met diëtist Joris Brand van Diëtistenpraktijk Nijmegen. Mocht u wegens ziekte of andere omstandigheden een speciaal dieet nodig hebben dan verwijst Gewoon Leven Nu u door naar Joris Brand. Dit kan zijn in verband met beoefenen van topsport of bij ziekte van Crohn. Het kan ook zo zijn dat u voor de emotioneel-mentale omgang wordt begeleidt door Gewoon Leven Nu en voor de voedingsbegeleiding wordt begeleidt door Diëtistenpraktijk Nijmegen. Dit gebeurt altijd in overleg met u en wordt vaak direct duidelijk in de intake.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

2B-EAT: Ervaringsdeskundig coaching bij eetproblematiek

Gewoon Leven Nu werkt samen met Loes Peters van 2B-eat. Zij heeft zelf een eetstoornis mogen ervaren en mee leren leven. Van hieruit kan zij individuele ervaringsdeskundige hulp bieden. Daarnaast is zij pedagoog en GGZ-agoog en kan zij van hieruit ook gezinsbegeleiding bieden.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Terug naar: Voor klanten Sitemap Contact