GEWOON LEVEN NU

Voor psychosociale en lichaamsgerichte therapie, counseling, en training.

Contact

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u gerust bellen of mailen (door bijv. gebruik te maken van onderstaande formulier), u kunt natuurlijk ook altijd langskomen op onderstaand adres.

Ik hanteer geen vaste openingstijden, wij spreken samen een geschikt moment af voor een afspraak.

U kunt eventueel ook 's avonds bij mij terecht.


Adres:Reijntjesweg 2, 7044 AR te Lengel. Google maps
Telefoon: 0314-786386
E-mail: info@gewoonlevennu.nl
Privacy beleid (pdf) Privacy regelement (pdf)

Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet AVG van kracht gegaan. Net zoals ieder andere instelling in Nederland heeft ook Gewoon Leven Nu zich aan deze wet te houden. In de bijlage treft u 2 documenten aan die nu verplicht op elke site van elke organisatie in Nederland behoren te staan. Wezenlijk zal er voor u in de praktijk niets veranderen en zult u in de behandeling geen verandering merken. Ondanks deze wettelijke onpersoonlijke verplichting omdat u als cliƫnt volgens de wet als rechtspersoon wordt gezien beloof ik u een warm en persoonlijk welkom bij Gewoon Leven Nu waar u als mens gezien wordt .

Mocht u niet tevreden zijn over mijn dienstverlening dan nodig ik u uit om dit met mij bespreekbaar te maken. Mocht u dit om welke reden dan ook niet met mij willen bespreken dan kunt u terecht met uw verhaal op www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.htmlE-mailadres:
Onderwerp:
Bericht:

Direct naar: Klantervaringen Sitemap Direct naar: Overzicht ingeplande bijscholingen