GEWOON LEVEN NU

Voor psychosociale en lichaamsgerichte therapie, counseling, en training.

Gewoon Leven Nu helpt mensen in Nederland met een buitengewoon leven gewoon te leven. Niet alleen in Nederland kampen mensen met de gevolgen van een buitengewoon leven. Ook in andere delen van de wereld komt dit voor.

Om hier een symbolische bijdrage aan te leveren heeft Gewoon Leven Nu een jaarlijkse actie voor St. Kuychi. St. Kuychi helpt de kansarme kinderen van Peru om een toekomst op te bouwen voor zichzelf om daarmee op hun beurt een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij in Peru.

Dit doet Gewoon Leven Nu onder andere via het Gewoonetendieet. Alle Gewoonetendieet consulenten doen eenmaal per jaar op onze eigen manier een actie voor Stichting Kuychi.

Zo heeft Anja de Waal voorgaande jaren de Vierdaagse in Nijmegen gelopen en een tweetal workshops ten bate van Kuychi gegeven. Een aantal van onze consulentes doneren per afgevallen kilo lichaamsgewicht een bedrag. Anderen vragen een vrijwillige bijdrage voor een lezing en doneren dit. Zo draagt uw goede bij aan een goed doel voor een ander. Een mooie win-win die naar wij hopen een kleine bijdrage mag leveren aan de saamhorigheid in deze wereld.

Voor dit jaar gaat Anja de uitdaging aan om met haar zoon Adrian bij de Internationale Vierdaagse van Nijmegen 50 km per dag te lopen. Om er ook voor degene die doneert een mooie win-win van te maken ontvangt ieder die 50 euro of meer doneert op rekeningnummer NL94FVLB0699048710 o.v.v. vierdaagse 50 een cadeaubon voor een Ayurvedische massage bij Gewoon Leven Nu. Om de cadeaubon te kunnen opsturen is het handig als u bij de donatie uw postcode en huisnummer vermeldt en even een mailtje stuurt naar info@gewoonlevennu.nl met de datum van donatie.

Voor informatie over stichting Kuychi kunt u terecht op www.kuychi.nl.

Terug naar: Voor klanten Sitemap Contact