GEWOON LEVEN NU

Voor psychosociale en lichaamsgerichte therapie, counseling, en training.

Leuk dat u terecht bent gekomen op mijn site. Ik zal me even kort voorstellen.

Anja de Waal. Inmiddels alweer bijna 52 jaar jong. Moeder van 2 prachtige zonen Andrew 23 jaar en Adrian 19 jaar.

Op 1 januari 2000 ben ik de praktijk gestart . Van oorsprong ben ik verpleegkundige. Tijdens het vierde jaar van de Hbo-Verpleging is bij mij de ziekte van Bechterew geconstateerd. Dit heeft gemaakt dat ik slechts een korte tijd in dit mooie beroep heb mogen werken. Deze niet zichtbare ziekte heeft mij geleerd om mezelf te zijn los van oordelen van anderen. Een proces waarin ik op dit moment veel cliƫnten en hulpverleners begeleid.

Ik ben destijds omgeschoold tot Gezondheidsvoorlichter en heb zelf de Nima-a vertegenwoordiger gedaan. Hiermee heb ik 5 jaar gewerkt als accountmanager in wondverzorgingsproducten en tilhulpmiddelen.

Met de komst van de kinderen heb ik ervoor gekozen om zelf voor mijn kinderen te willen zorgen en ben mijn praktijk aan huis gestart. In eerste instantie als gewichtsconsulent om mensen te begeleiden in het afvallen. Een beroep wat destijds geheel nieuw was. Inmiddels is dit een bekender beroep met een beroepsvereniging waarvan ik aan het begin van de oprichting heb mogen staan.

Wat moet worden gegeten en wat niet blijkt wel bekend bij een ieder. Het doorvoeren van deze kennis in de dagelijkse praktijk blijkt lastig voor velen. En vaak blijkt er een onbewuste vraag achter de vraag te zitten. Om op dit therapeutische stuk de juiste begeleiding te kunnen bieden heb ik inmiddels vele bijscholingen gevolgd en mag ik mij inmiddels naast verpleegkundige en gewichtsconsulent ook integratief therapeut, EMDR-therapeut, Quantum Touch therapeut, voetreflexoloog en yogadocent noemen.

Naast deze volledige opleidingen heb ik nascholingen gevolgd in de Bachbloesem, rouwverwerking, cognitieve gedragstherapie, werken met deelpersoonlijkheden, Sport en voeding, depressie, faalangst, oplossingsgerichte therapie, Ayurvedische massage en energetisch werken.

Ik ben hier erg blij mee omdat ik zo heel gevarieerd kan werken en de behandeling geheel op u kan afstemmen.

Ik hoop u in mijn praktijk te mogen ontmoeten.

Anja de Waal

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op mijn LinkedIn

Terug naar: Voor cliënten Sitemap Contact