GEWOON LEVEN NU

Voor psychosociale en lichaamsgerichte therapie, counseling, en training.

Anja de Waal van Gewoon Leven Nu biedt haar expertise ook op de werkvloer aan onder de naam Gewoon Werken Nu. Hiervoor is zij een samenwerking aangegaan met 2 ervaren collega's om continuïteit te waarborgen voor u als werkgever.

Gewoon Werken Nu biedt gezondheidsbevordering op maat op de werkvloer. Al onze trajecten worden op maat in overleg met uw bedrijf samengesteld. De specifieke facetten van uw bedrijf worden onderzocht en geïnventariseerd en omgezet in een doelgericht plan.

Ons productaanbod is zeer divers en kan echt op maat gemaakt worden en aangeboden worden in het Nederlands en in het Engels.

Alle producten worden in de groep en/of individueel aangeboden. Onze prijzen zijn gebaseerd op een uurloon van 87,50 euro exclusief BTW. De doorberekende uren zijn van tevoren helder en duidelijk inclusief reis- en voorbereidingstijd. Wilt u meer weten van ons en ons aanbod? Wij komen u graag meer vertellen en willen u en uw bedrijf graag meer weten over u en uw bedrijf om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Een aantal voorbeelden van onze producten kunt u zien op www.gewoonwerkennu.nl.

U kunt ons bereiken: via info@gewoonwerkennu.nl

Anja de Waal via a.dewaal@gewoonwerkennu.nl
Mieke Govers m.govers@gewoonwerkennu.nl
Michael Snijders via m.snijders@gewoonwerkennu.nl

Wij streven ernaar uw mail binnen een dag te beantwoorden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan kunt u bellen met: 06-31062999

Direct naar: Coaches bij u in de buurt Sitemap Contact