GEWOON LEVEN NU

Voor integratieve psychotherapie, counseling, en training.

Monique Dil

Vitaliteit…..een belangrijke factor om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te blijven. Hoe vitaler je bent, hoe meer je je kunt ontplooien en uit het leven kunt halen.

Letterlijk betekent vitaliteit ‘ een overvloed aan energie’. Een overvloed aan energie is geen vanzelfsprekendheid. Velen zijn aan het eind van de dag opgebrand en uitgeput. Daar zijn allerlei redenen voor te bedenken. Een ‘ druk leven’  is een van de belangrijkste oorzaken. Een (jong) gezin, die drukke baan, familie, vrienden, social-media…..het kost allemaal veel energie. We nemen (te)weinig tijd voor rust, voeding en beweging. Niet gek dat ons lichaam en geest uit balans raken.

De uitdaging is om weer ‘ruimte’  te vinden binnen al je ‘omstandigheden’. Met de juiste aanpassingen in je leefstijl voel je je al gauw weer fitter en energieker. Als ‘Gewoon Leven Nu coach’, geregistreerd BGN-gewichtsconsulente, Care for Women specialiste in opleiding en een HBO-medische en psychosociale basiskennis op zak heb ik alle ingrediënten om je te coachen naar een gezonder en vitaler leven.

Wie ben ik? Mijn naam is Monique Dill en heb sinds 2008 mijn praktijk als vitaliteit en leefstijlcoach. Samen met mijn man en maatje Ron hebben we onze chipoint praktijk, www.chipoint.nl. We zijn gespecialiseerd op het gebied van vitaliteit en leefstijlcoaching, voeding, vrouwen gezondheid en acupunctuur. We werken samen met fysio factory - praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie,  Care for Women - gespecialiseerd in vrouwengezondheid (overgang, PMS)  en Top Balance - studio voor een slank en fit lichaam.

Maak gauw een afspraak en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen 0625540062.

Terug naar: Overzicht Gewoon Leven Nu coaches Sitemap Contact