GEWOON LEVEN NU

Voor integratieve psychotherapie, counseling, en training.

Ingrid van Wagensveld

Graag wil ik me even voorstellen.

Mijn naam is Ingrid van Wagensveld. Naast mijn werk als voedings- en lifestylecoach, ben ik ervaringsdeskundige in glutenallergie. Ook werk ik als kraamverzorgende. In mijn werk als kraamverzorgende zie ik regelmatig dat mensen verkeerde keuzes maken. Dat terwijl ze oprecht denken dat ze gezond eten. Mensen worden door de reclames van de supermarkten op het verkeerde been gezet.

Daarnaast ben ik verbonden met het gewoonetendieet. Dit houdt in dat ik werk volgens het principe van gewoon eten, met als ondergrond de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum, volgens de Gezondheidsraad. Zonder pillen, shakes of zakjes, maar puur eten zodat jij je natuurlijke gewicht bereikt en behoudt. Om bij te blijven volg ik geregeld bijscholingen en ben ik lid van de beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten.

Na een persoonlijk voedingsadvies coach ik je graag naar een gezondere leefstijl waarin goed slapen, beter omgaan met stress en regelmatig bewegen of sporten onderdeel van je leven gaat worden. Hierdoor ervaar je meer energie en zal je gezondheid op een hoger niveau komen, waardoor je betere keuzes blijft maken en deze levensstijl een vaste plaats krijgt in je leven. Hierdoor behoud je je natuurlijk gewicht.

Heb je nog vragen, bel gerust of mail mij op onderstaande gegevens, dan bel of mail ik je zo snel mogelijk terug.

Mijn telefoonnummer is: 06:23249835, mijn mailadres is: info@jouwnatuurlijkgewicht.nl

Terug naar: Overzicht Gewoon Leven Nu coaches Sitemap Contact